Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir canipının zahir olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule tek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz Yangın kapısı istanbul sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page